⭕️ چرا باید تحریر و ترسیم نمود؟
🔹در خاطرات یکی از اسرای جنگ جهانی دوم آمده است که: نبود آزادی برای ما بسیار محسوس تر و آزار دهنده تر از کمبود مواد غذایی و سطح پایین بهداشت بود. زمانی که ما برای هوا خوری به حیاط اردوگاه می آمدیم از پشت سیم های خاردار و فنس های محافظ اردوگاه می توانستیم تپه ها و مناظر دور دست را ببینیم. این واقعیت که نمی توانستیم از دروازه های اردوگاه خارج شویم و از محیط اطراف دیدن نماییم بیش از هر مساله دیگری ما را افسرده می کرد.
🔸تنها کاری که بارقه امید به آینده را در وجود ما زنده نگه می داشت مطالعه و نوشتن بود. تحریر شرایط حال و ترسیم وضعیت آینده این قدرت را به اسرای اردوگاه می داد تا قدم به زمان و مکان هایی بگذارند که هم اکنون در دسترس نیستند. تحریر و ترسیم به انسان قدرتِ رهایی از فضای سخت و اداره کنندگان بی رحم اردوگاه را داده و ما را به معاشرت و ضیافت با دیگران می برد.
🔹در حال حاظر و با فضای فناورانه نوین انتشار و شرایط بسیار بسیار نا بسامان مردم مظلوم غزه، ضمن اینکه ماهیت نژادپرست و بی رحم صهیونیست ها را افشا می کند این، امکان را به مردم تحت ستم فلسطین و غزه می دهد تا دیگران را به یاری طلبیده و انزجار جهانی علیه نژادپرستان صهیونیست را گسترش دهند. شکل گرفتن موج نفرت و انزجار در سایه نشر جنایات صهیونیست ها امید به آینده ای بهتر برای مردم مظلوم فلسطین زنده نگه داشتن و سخت شدن شرایط بین المللی و منطقه ای صهیونیست ها را به همراه خواهد داشت و این به معنای ضیافت مردم مظلوم فلسطین و آزادی خواهان جهان خواهد بود.
🔸می توان با صراحت و قاطعیت ادعا نمود که در تاریخ اشغالگری صهیونیست ها این اولین بار است که مردم جهان از هر ملیت، نژاد، خون، قوم و .... با مردم فلسطین معاشرت و هم ذات پنداری کرده و فضای ترسیمی فلسطینی بر پروپاگاندای مظلوم نمایی صهیونیستی غلبه یافته است.
🖌 "دکتر منصور کامگاری"
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir