⭕️ تناقضهای پر منفعت
👈 اخراج یک معلم مسلمان به خاطر حجاب، بار دیگر ادعای دفاع از «آزادی» در جوامع غربی را زیر سوال برد. خانم فاطمه انوری که معلم سوم ابتدایی است فقط به دلیل پوشش روسری از یک مدرسه در شهر چلسی کنار گذاشته شد.
🔹 شاید گفته شود این یک قانون در ایالت کبک است و طبیعی است که همه باید آن را رعایت کنند، اما اگر این طور است، چرا درباره حجاب در ایران -که آن هم یک قانون است- این همه جنجال و هیاهو از سوی غرب، انجام میشود و آن را به منزله نقض آزادی زنان معرفی میکنند؟
🔹 از سوی دیگر، در توجیه این قانون، بیان شده که دانشآموزان -مطابق دستور مندرج در سند 2030- نباید در معرض هیچ یک از نمادها و تعالیم دینی قرار بگیرند، اما با ممنوعیت تعالیم دینی، دانشآموزان در معرض بیدینی قرار میگیرند و بر همین اساس رشد میکنند و شخصیت آنها شکل میگیرد. آیا این مسیر که بیدینی را به افراد تحمیل میکند، برخلاف آزادی نیست؟!
🔹 تناقضهای برخاسته از رویکرد غیرصادقانه دولتهای غربی، بیشتر و عمیقتر از آن است که قابل شمارش و توجیه باشد. دولتهای غربی در اغلب زمینهها مثل تروریسم، هستهای، حقوق بشر و بسیاری از امور مشابه، گرفتار معیار دوگانه و تناقض هستند و اساساً این تناقض -به خاطر تأمین منافع نامشروع- برای آنها بسیار شیرین و پرمنفعت است!
✅ این حقیقت، غیر قابل انکار است که در کشورهای غربی، قوانین محدودکننده فراوانی -مطابق با سیاستهای دولتهای حاکم- وجود دارد و چیزی به نام «آزادی مطلق» در هیچ جا نیست. بنابراین نباید فریب برخی بزککردنها و تعریف و تمجیدهای غیرواقعی را خورد؛ چرا که این شعارها اغلب با هدف فشار بر کشورهایی مثل ایران و ایجاد نارضایتی مردم انجام میشود.
_______________
🔗 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/194979
📎
#سیاست_اجتماع
📎
#سیاست_خارجی
تحلیلگر 57 👇👇
♨️
@tahlilgar57