غذای شیروگوشت
🔆 یکی از مقوی ترین غذاها به خصوص برای سالمندان
💠 گوشت را ابتدا کاملا بشویید و خرد کنید سپس داخل قابلمه سنگی بریزید و بدون روغن و نمک و ادویه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سپس مقداری شیر اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد.شعله باید ملایم باشد تا شیر بجوشد. زمانی که به جوش آمد و کف روی آن از بین رفت درب قابلمه را بگذارید تا پخته شود. گاهی غذا را هم بزنید تا گوشت های ته نشین شده به ته ظرف نچسبد. بعد از مدتی که شیر تبخیر شد کم کم به آن شیر اضافه کنید. حدودا بین دو الی سه ساعت زمان میبرد تا گوشت کاملا پخته شود. در انتها یک عدد چوب دارچین برای عطر بهتر درآن قرار میدهیم. نمک,کمی زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم به غذا اضافه شود. از هل یا گلاب یا زعفران یا ... برای طعم بهتر به دلخواه میتوانید استفاده کنید. بعد از 15 دقیقه غذا را در ظرف کشیده و نوش جان کنید.
✅نکته: شیر باید به دمای محیط رسیده باشد واز قبل جوشیده باشد .
✅ نکته: استفاده از پیاز احتمال بریده شدن شیر را در پی دارد.
✅ نکته : در پخت این غذا به هیچ وجه از آب و روغن و رب و چیزهای ترش مزه مانند سرکه و آب لیمو و... استفاده نکنید.
💎در روایتی آمده است که:
حضرت نوح علیه السلام بهسوی خداوند از ضعف بدنش شکایت کرد و خدا به او وحی فرمود گوشت را با شیر بپز و آن را بخور زیرا قوت و برکت را در این دو قرار دادم.
🔹خواص:
درمان ضعف قلب
درمان ضعف بدن
تقویت استخوان
چاق کننده و تقویت عضلات
مفید در درمان انسداد عروق
@tahooraaa_teb