سلامت در روزه داری 🍛 سحری ✍ برای اینکه آب در بدن بیشتر حفظ شود، لازم است در وعده‌ی سحری از نان سبوس‌دار استفاده کنیم یا در صورت امکان داخل غذا کمی سبوس گندم بریزیم 🖍 سعی کنیم از غذاهای پر چرب، پر ادویه و تند، سرخ کردنی، ته دیگ، آش رشته، ماکارونی در وعده‌ی سحر استفاده نکنیم؛ چرا که باعث ایجاد تشنگی و خشکی مزاج خواهند شد 🖍 نباید همراه سحری و وسط غذا آب مصرف کنیم مگر اینکه غذا خشک باشد یا مزاجِ شخص گرم و خشک باشد که مقدار کمی آب جوشیده‌ی ولرم همراه غذا اشکال ندارد 🖍 مصرف میوه به همراه سحری ممنون است، چون تا زمانی که غذا در معده هضم نشود، میوه به خاطر لطافتی که دارد در معده می‌ماند و فاسد می‌شود و باعث بیماری‌های گوارشی و ضعف در طول روز می‌گردد