اینکه فردی فرسنگها با اندیشه و سیاستورزی رهبری فاصله داشته باشد یا حتی تعارض و زاویه داشته باشد ومی آید
خودش را نامزد میکند ووقت مردم و دستگاههای اجرایی را میگیرد، این نشان میدهد که این نوع افراد یا قانون را نمیدانند یا عمدا باقانون تقابل میکنند و از اول میخواهند بنارا بر سرپیچی از قانون بگذارند
اینها مسائلی هستند که متاسفانه هنوز مرجعی نیست که به آنها بپردازد و رسیدگی کند چراکه انتخابات ما انتخابات حزبی نیست که افراد در احزاب مورد بررسی اولیه قرار بگیرند.
البته نمیخواهم به صورت مصداقی موارد را مطرح کنم که بداخلاقی صورت بگیرد اما در هر صورت اگر مبنا را براساس شایستهسالاری و در تراز این مقام قرار داشتن، بگذاریم، بسیاری از این تکثر هاوادعاهای غلط حل میشود. به عبارت دیگر شخصی که در قانون اساسی بعد از رهبری بالاترین مسئولیت را در کشور برعهده دارد و مسئول پاسخگوی پیشرفت یا عقبماندگی کشوراست، اگر پس از اتمام مسئولیت توسط دستگاه قضایی که ناظر بر حسن عمل مسئولین است مورد سوال و مواخذه قرار گرفته و حتی محاکمه عادلانه شود ، آیا هرفرد ی بدون شایستگی این مسئولیت را میپذیرفت؟
این نوع مسئولیتها پاسخگوئی نیاز دارد و در هر صورت باید پاسخگوی خدا و مردم باشد.
*از میان ثبتنام کنندگان در انتخابات فکر میکنید رقابت اصلی میان کدام نامزدها است؟
مردم در تشییع پیکر شهدای خدمت گرایش خود را نشان دادن که دنبال شعارهای انقلاب و افراد صادق هستند. کسانی که مسبب بسیاری مشکلات فعلی کشور هستند، با رهبری و نظام زاویه دارند، مبانی انقلاب اسلامی را قبول ندارند ونسبت به آنها نقد دارند، نمیدانم با چه رویی میآیند ثبتنام میکنند.
نظام و انقلاب مسیر ارتجاعی را نمیپذیرد و به شرایطی برنمیگردد که بیشترین خسارات را به کشور وارد کرده است. اگر دورهای با مدیریت همین افراد خسارت به کشور وارد شده، آیا درست است که مردم به دوران خسارت برگردند؟
یا به دورانی برگردند که مسئولین از مسیر ریل قطار منحرف شدند؟ این ایراد قابل پذیرش برای ملت ایران نیست که بیش از ۴۲ انتخاب داشته و همه جریانها را آزمایش کرده و میداند چه اصلاحطلبی آمریکایی است، چه کسی از مسیر منحرف شده است، لذا افراد در عرضه خودشان فراموش نکنند، مردم فراموش نکردند و دچار نسیان نشدند. لذا رقابت بین کسانی است که در پیمودن راه ایه الله رئیسی صادق تر باشند