ادامه پست بالا...
میتوان گفت: همچنان مرکزیت انقلاب اسلامی بر اهداف و آرمانهای حضرت امام اصرار دارد و هزینههای آن را نیز بعضاً پرداخته است. برخی از یاران امام همان کاری را با رهبری کردند که صحابه پیامبر با امیرالمؤمنین (ع) کردند. مقام معظم رهبری درباره مواجهه صحابه پیامبر با امیرالمؤمنین میفرمایند: «برخی مقابل علی (ع) ایستادند و برخی او را رها کردند و رفتند» و این هر دو در انقلاب اسلامی قابل بازیابی است اما انقلاب اسلامی همچنان بر اهداف و
#آرمانهای_هجدهگانه_امام اصرار دارد و تا کنون از تحریف آنان جلوگیری کرده است.
۱- 👌عدم جدایی دین از سیاست
۲- 👌اصرار بر زیطلبگی روحانیت
۳-👌 مسئولیت حکومت به هر دو بعد مادی و معنوی انسان
۴- 👌حمایت از مستضعفان عالم
۵- 👌حمایت از جنبشهای اصیل اسلامی
۶-👌 تأکید بر دائمی بودن مبارزه
۷- 👌اصرار بر ایستادن مقابل بیمنطقی و زیادهخواهی استکبار و جهانخواران
۸-👌 اصرار بر حذف صهیونیزم
۹-👌 اصرار بر قاعده نفی سبیل
۱۰-👌 عدالت اجتماعی
۱۱- 👌سادهزیستی مسئولان و نفی اشرافیگری (که خوشبختانه بهرغم رخنه اشرافیگری در برخی مسئولان هنوز به ارزش تبدیل نشده است)
۱۲-👌 اهمیت ویژه به مسئله فلسطین
۱۳- 👌اصرار بر سیاسی بودن احکام اسلام خصوصاً حج
۱۴- 👌اصرار بر حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش
۱۵- 👌توجه به محرومان و مستضعفان
۱۶- 👌اصرار بر خودکفایی و قطع رگههای وابستگی
۱۷-👌 رشد و آبادانی
۱۸-👌 مبارزه با فساد.
در موارد فوق ممکن است خلل و تردید یا نفوذ صورت گرفته باشد، اما نظام و حزبالله همچنان بر اهداف نورانی امام اصرار دارند و اخلال در تحقق آنها را به مثابه نوعی مبارزه با پاک دستی نظام میدانند که با هدف فاصله مردم – حاکمیت صورت میگیرد.
۴-
#استحاله: برخی از کسانی که موفق به انحراف انقلاب نشدند درصدد استحاله آن برآمدند و تلاش نمودند با اصرار بر ماهیت حقوقی جمهوری اسلامی آن را از ماهیت حقیقی تهی نمایند و بر «
#جمهوری_اسلامی_اسمی» اصرار دارند که آن را با نرمالیزاسیون یا عادیسازی ایران معنادهی میکنند. اراده جهت استحاله از طریق تغییر ماهوی قوانین در مجلس ششم یا فشار مطبوعات در مقطعی رقم خورد. رسانههای غرب و سازمانهای بینالمللی نیز از جمله ابزارهای به استحاله کشاندن انقلاب اسلامی هستند که بعضاً هنوز فعال میباشند.
۵-
#کند_شدن_شتاب_حرکت_انقلاب:
باید پذیرفت که در رسیدن به برخی از اهداف همانند عدالت اجتماعی و توزیع امکانات کشور دچار مشکل شدهایم و تا مرز عذرخواهی رهبری در مسئله عدالت به پیش رفتهایم. رانت اساس این ناعدالتی است که دور شدن انقلابیون از کرسی قدرت نیز این نقیصه را تشدید کرده است و مدلهای غیربومی در اداره کشور بر این مسئله سایه افکنده است.
تحریم غرب بر روند توسعه مؤثر بوده است و در جنگ همهجانبه خسارت وارد شده است، اما این خسارت به معنای رسیدن دشمن به اهداف خود نیست و تاکنون از وصول به اهداف ناکام بوده است.
فشار اقتصادی بر بخشی از مردم نقطه شرمندگی مسئولان نظام در مقابل مستضعفین است که برخی علل آن را بیاعتقادی در مدیران، بخشی فشار دشمن و بخشی بیمار بودن اقتصاد میدانند. اما مهمتر از همه، ملت ایران سرافراز و مظلوم ایستاده است و همه مشکلات را تحمل کرده است تا داغ پیروزی قدا ره بندان عالم رابردل آنها بگذارد.
@hr_taraghi