✳️ باسمه تعالی ✳️
💠 شهادت شهیدان رجایی و باهنر 💠
⛔ منافقین مزدور و خائن به سرکردگی موسی خیابانی پس از عزل بنی صدر خائن از ریاست جمهوری در خرداد سال ۶۰ به جنگ مسلحانه با نظام جمهوری اسلامی روی آوردند.
⛔این گروهک مزدور و تروریستی و جنایتکار در گام نخست به شورش خیابانی پرداخت . تروریستها با سلاح گرم و سرد به جان ملت انقلابی ایران افتادند و تعدادی را به شهادت رساندند و عده ای را مجروح ساختند.
⛔ منافقین کور دل و کینه توز در گام دوم فاجعه هفتم تیر را به وجود آوردند و آیت الله دکتر بهشتی و ٧٢ تن از اعضاي حرب جمهوري اسلامي را که از یاران صدیق امام و مسئولان خدوم جمهوری اسلامی در سه قوه بودند ، به شهادت رساندند و ضربه ای سنگین بر پیکرهٔ نظام اسلامی وارد آوردند
🔴 در گام سوم مسعود کشمیری عامل نفوذی منافقین در پوشش جانشین دبیر شورای عالی امنیت ملی و ریاست دفتر نخست وزیری قصد داشت بمبی را که در کیفی جاسازی کرده بود درحسینیه جماران درحضور امام خمینی و مسئولان بلندپایه جمهوری اسلامی و عده ای از مردم منفجر کند.
❇️ این نقشهٔ شوم با هوشیاری حاج احمد آقا که بعد از فاجعه هفتم تیر دستور داده بودند بجز سران قوا و وزرای مورد اعتماد بقیه افراد را هنگام ورود به حسینیه جماران بازرسی کنند و با هوشیاری و قاطعیت یکی از پاسداران محافظ به نام بابايي ( همين سرهنك بابايي که چند روز پیش آسمانی شد ) خنثی شد.
جدیت احمد آقا در این قضیه به حدی بود که حتی وساطت شهید رجایی را هم نپذیرفتند
❇️ پاسدار بابایی اول از کشمیری خواست اجازه بدهد کیفش را بازرسی كند، ولي مسعود كشميري با بهانه تراشی و تهدید حاضر به همكاري با او نشد و بابایی هم با او اجازهٔ ورود نداد وکشمیری با حالت عصبانیت و قهر صوری برگشت.
⛔گام چهارم مسعود کشمیری که چند روز قبل در اجرای نقشهٔ شوم خود ناکام مانده بود ، انفجار در دفتر نخستوزیری جمهوری اسلامی ایران را هدف خود قرار داد.
🔴 این انفجار در تاریخ ۸ شهریور ۱۳۶۰ ساعت ۳ عصر در تهران درخیابان پاستور و در طی برگزاری جلسه شورای عالی امنیت ملی کشور با حضور رئیسجمهور و نخستوزیر وقت صورت گرفت.
🔴 در این فاجعهٔ تلخ و دردناک ، محمد علی رجایی رئیسجمهور انقلابی ، مکتبی ، ساده زیست ، مردمی و محبوب و حجة الاسلام دکتر محمدجواد باهنر نخستوزیر دانشمند و متعهد (در اثر انفجار بمب )، عبدالحسین دفتریان مدیرکل مالی اداری نخستوزیری (در اثر خفگی در آسانسور) و سه عابر در بیرون ساختمان شهيد شدند.
🔴 در این واقعه ۲۳ تن ازجمله خسرو تهرانی مسئول اطلاعات نخستوزیری، سرهنگ موسی نامجو وزیر دفاع، سردار یوسف کلاهدوز مسوول سپاه پاسداران، سرتیپ شرفخواه معاون نیروی زمینی، سرهنگ اخیانی معاون ژاندارمری و سرهنگ کتیبه رئیس اداره دوم ارتش نیز که در این نشست حضور داشتند مجروح شدند.
🔴 ۶ روز پس از این واقعهٔ سرتیپ هوشنگ وحید دستجردی رئیس وقت شهربانی ایران که در جلسه حضور داشت نیز دراثر شدت جراحات ناشی از سوختگی به همرزمان شهیدش پیوست.
⏺️در آغاز چنین تصور شد که مسعود کشمیری که آن زمان جانشین دبیر شورای عالی امنیت ملی بود نیز در این انفجار کشته شده و قطعاتی از اجساد دیگران به عنوان بازمانده جسد وی دفن شد. ولی پس ۱۰ روز آیت الله ربانی املشی دادستان کل کشور اعلام کرد مسعود کشمیری از مرتبطان با سازمان مجاهدین و عامل اصلی انفجار بوده و به خارج از ایران گریخته است.
❇️ در جریان تحقیقات در مورد این انفجار، تنی چند از مقامات امنیتی از جمله حسن کامران، محسن سازگارا، خسرو قنبري تهرانی ( دبير شوراي عالی امنیت ملی) به ظن سهلانگاری یا خیانت، در این ارتباط دستگیر و زندانی شدند که با فرمان امام خمینی احکام آنان لغو شد.
⏺️ در این رابطه ۶۰ نفر از مقامات طراز اول اجرایی کشور که برخی نفوذی بودند در نامهای به امام خمینی از دستگیرشدگان شفاعت کردند و بر درستکاری آنان گواهی دادند.
❇️در این واقعه افرادی مانند بهزاد نبوی، سعید حجاریان، محمد عطریانفر و محسن سازگارا، درمعرض اتهام قرار گرفتند که خسرو قنبری تهرانی محاکمه و تبرئه شد
✅ درهمین رابطه بعدها دو نفر اعدام شدند و یک نفر به نام تقی محمدی هم در زندان خودکشی کرد.
❇️ سالها بعد، مسعود دهنمکی عنوان کرد که عاملین اصلی ترور محمدعلی رجایی، همچنان در ساختار قدرت ایران، دارای سمتهایی میباشند و از این رو، وی از ترس جان خود، تمایلی به ساخت فیلم زندگینامه محمدعلی رجایی ندارد.
💠 هدیه به روح ملکوتی شهدای مظلوم ۸ شهریور سوره مبارکه حمد و اخلاص و صلوات تقديم مي داريم