حتما
#روغن_ارده_کنجد را
از جای معتمد تهیه فرمایید
ضمنا روغن. ارده کنجد تا حرارت 250درجه سانتیگراد نمی سوزد.....😳
می شود چندبار از آن به عنوان سرخ کردن استفاده کرد.
بسیار غذا را خوشمزه کرده
و عطر خاصی به غذا می دهد
مخصوصا برای کسانی که غذای
چرب و روغنی میل دارند 😋😋😋😋😋
برای همین علت،، تاکید فراوان شده
که از روغن ارده کنجد استفاده شود 💫
ارده کنجد خاصیت فراوان در غذا دارد
تا هفت سال سالم می ماند
خاصیت آن تا سالها در بدن باقی می ماند
کبد را گرم نگه داشته
و چون مزاج گرم و.تر دارد
برای بدن بسیار. مفید است
😍😍😍😍
محصولات ارگانیک ترنم
Eitaa.ir/taranom_organic