حتما را از جای معتمد تهیه فرمایید ضمنا روغن. ارده کنجد تا حرارت 250درجه سانتیگراد نمی سوزد.....😳 می شود چندبار از آن به عنوان سرخ کردن استفاده کرد. بسیار غذا را خوشمزه کرده و عطر خاصی به غذا می دهد مخصوصا برای کسانی که غذای چرب و روغنی میل دارند 😋😋😋😋😋 برای همین علت،، تاکید فراوان شده که از روغن ارده کنجد استفاده شود 💫 ارده کنجد خاصیت فراوان در غذا دارد تا هفت سال سالم می ماند خاصیت آن تا سالها در بدن باقی می ماند کبد را گرم نگه داشته و چون مزاج گرم و.تر دارد برای بدن بسیار. مفید است 😍😍😍😍 محصولات ارگانیک ترنم Eitaa.ir/taranom_organic