🔰 رزماری 🌱🌱 رزماری یک گزینه‌ی ایمن، هم برای باغبانان مبتدی و هم برای باغبانان باتجربه است. رزماری یکی از محبوب‌ترین گیاهان برای آشپزی در سرتاسر جهان است که به علت خاصیت آنتی‌باکتریال، ضددیابتی، ضدالتهابی و ضدمیکروبی که دارد استفاده می‌شود. در حقیقت رزماری در اروپا به‌عنوان یک ماده‌ی نگهدارنده که خاصیت آنتی‌اکسیدان دارد استفاده می‌شود. رزماری بو و مزه‌ی منحصر‌به‌فردی دارد که شیرین و در عین حال تند است. البته رزماری بیشتر به خاطر تأثیر مثبتی که روی مغز می‌گذارد مشهور است. این گیاه زمانی که به صورت خوراکی مصرف شود به تقویت حافظه، کاهش اضطراب و بهبود خواب کمک می‌کند. همچنین زمانی که رزماری استنشاق شود، می‌تواند به تقویت حافظه کمک کند. می‌توانید دانه یا جوانه‌ی رزماری را در خاک زهکشی شده و در گرمای آفتاب بکارید تا رشد گیاه را تقویت کنید و از اشباع آب بپرهیزید. نکاتی که برای پرورش آسان رزماری باید بدانید رزماری می‌تواند پهن و بلند شود پس رزماری‌ها را با فاصله از هم بکارید. به طور مرتب رزماری‌ها را آبیاری کنید و در مواقع لزوم هرس کنید. اگر می‌خواهید در زمستان رزماری را پرورش دهید، آن را در داخل خانه بکارید و در کنار یک منبع مناسب نور خورشید قرار دهید. زمانی که رزماری‌ها آماده‌ی چیدن هستند، ساقه‌ها را ببرید و فورا از آن‌ها استفاده کنید یا آن‌ها را به صورت وارونه آویزان کنید تا خشک شوند. روش‌های استفاده از رزماری بوته‌های رزماری را در یک ظرف آب بریزید و بجوشانید تا یک چای خوش‌طعم به دست بیاورید. چای رزماری یک روش مناسب برای مصرف رزماری است تا از خواص آن بهره‌مند شوید.