درخت بادام هندی محصول خوردنی دیگری هم دارد. این محصول میوه‌ای است که به آن سیب بادام هندی می‌گویند. مزه‌اش خوب است و ویتامین C زیادی دارد که از پرتقال هم بسیار بیشتر است. سیب بادام هندیِ تازه مثل هر میوهٔ دیگری خوردنی است؛ ولی زود خراب می‌شود و نمی‌شود زیاد نگهش داشت. برای همین می‌پزند یا کنسرو می‌کنند. از آن مربا و سرکه و نوشیدنی‌های دیگر هم درست می‌کنند. عکس سیب و دانهٔ بادام هندی را روی درخت ببینید: مثل فلفل‌دلمه‌ای است که زیر آن یک بادام آویزان است. ـ از چرخ‌کردن و فشردن بادام هندی، کره درست می‌کنند. کرهٔ بادام هندی نرم و خوشمزه است و می‌توان به‌جای کرهٔ بادام زمینی استفاده کرد؛ چربی کمتری دارد.