#آیا_میدانید ⁉️
#سلامتی
🔴آیا سیب زمینی سمی می شود؟!
لازم است بدانید که رنگ سبز روی سیب زمینی و بخصوص در زیر پوست آن به علت وجود ماده آلکالوئیدی سمی بنام "سولانین" می باشد. این ماده در برگ؛ گل؛ میوه و در اطراف جوانه های روییده بر روی سیب زمینی وجود دارد.
سولانین؛ مشکلات گوارشی؛ مانند تهوع؛ استفراغ و خونریزی های روده ای_ معده ای، تپش قلب و ضعف بدن ایجاد می کند. دقت کنید که سولانین با پختن از بین نمی رود.
جالب است بدانیم سیبزمینی را بهتر است به علت وجود مواد غذایی با ارزش در پوست آن پس از شستن و ضدعفونی کردن با پوست بصورت بخارپز و یا در فر پخت.
سیب زمینی سرخ شده خواص خود را ازدست داده و برای بدن مضر است. سیب زمینی را در محیط خشک، خنک و دور از رطوبت و با تهویه مناسب نگهداری کنید.
📚دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی)
#تغذیه_سالم
#اطلاعات_عمومی
📱
instagram.com/taranomzendegi110
╭━━⊰💠❄️☃❄️💠⊱━━╮
🆔
@taranomzendegi110
╰━━⊰💠❄️☃❄️💠⊱━━╯