🌿 💚 سبزه‌ی کوزه‌ای⚱ کوزه‌ی سفالی بدون لعاب را يک روز در آب بگذاريد تا آب به خوردش برود. در اين روش بايد از بذرهای لعاب دار استفاده کرد. تخم شاهی يا (تخم خرفه و خاکشير به ميزان يکسان) را شش ساعت در آب خيس می‌کنيم تا لعاب بيندازد، کوزه را در يک جوراب نازکِ رنگ پا قرار می‌دهيم و انتهای جوراب را داخل کوزه فرو می‌کنيم، گلوی کوزه را با کش پول محکم می‌بنديم تا جوراب را در جای خود محکم کنيم و سپس دانه‌های لعاب دار را روی جوراب می‌کشيم. ✳ نکته ۱: حتما داخل کوزه تا سر پر باشد. دايما آب کوزه کم می‌شود ✳ نکته ۲: کوزه را داخل يک ظرف آب بگذاريد و هر روز آب ظرف را دور بریزید. 💰 🔮 💡 🎀 ✅ هرچی میخوای اینجاست😍👇 💥 @tar_faand 📌