6.73M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
شما هم با مامانتون این مشکلو داشتین که بگه: «بخور ناشکری نکن! همینم گیر مردم نمیاد بخورن!»🥴😁 کال جوش رو توی شهرای مختلف ایران به روش‌های متفاوتی درست میکنن ولی بنظرم روشی که امروز گفتم، برای این غذای اصیل ایرانی در عین سادگی بی‌نهایت خوشمزه ست🤤 والا اگه مامان هم اینجوری درستش میکرد من حاضر بودم مثل مجید، هفته ای سه روز کال جوش بخورم😋😉 حالا میدونین چرا اسم این غذا رو گذاشتن کال جوش؟ توی ویدیو در لفافه دلیلشو گفتما😎 مقدار مواد لازم: کشک محلی: ۲۰۰ گرم آب: ۲ لیوان پیاز: ۱ عدد مغز گردو: ۱۰۰ گرم نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۱ حبه کوچک نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم. بادمجون سرخ شده برای کنارش هم کاملا اختیاریه 🌟