شما هم با مامانتون این مشکلو داشتین که بگه: «بخور ناشکری نکن! همینم گیر مردم نمیاد بخورن!»🥴😁
کال جوش رو توی شهرای مختلف ایران به روشهای متفاوتی درست میکنن ولی بنظرم روشی که امروز گفتم، برای این غذای اصیل ایرانی در عین سادگی بینهایت خوشمزه ست🤤 والا اگه مامان هم اینجوری درستش میکرد من حاضر بودم مثل مجید، هفته ای سه روز کال جوش بخورم😋😉
حالا میدونین چرا اسم این غذا رو گذاشتن کال جوش؟
توی ویدیو در لفافه دلیلشو گفتما😎
مقدار مواد لازم:
کشک محلی: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
پیاز: ۱ عدد
مغز گردو: ۱۰۰ گرم
نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
روغن کرمانشاهی: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه کوچک
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم.
بادمجون سرخ شده برای کنارش هم کاملا اختیاریه
#کال_جوش
🌟