از نظر پزشکی بهترین قابلمه برای طبخ غذا کدام است؟ امروزه استفاده از ظروف تلفون در بسیاری از کشور‌های اروپایی ممنوع شده . ظروف شیشه‌ای جدید که معروف به پیرکس هستند، بهترین قابلمه برای آشپزی هستند. این ظروف بیرنگ تا زمانی که ضربه محکم نخورده و شوک دمایی ندیده‌اند، مقاوم هستند و سالم‌ترین قابلمه به دلیل مقاومت زیاد در برابر حرات برای آشپزی محسوب می‌شوند. بعد از آن‌ها قابلمه‌های استیل برای طبخ روزانه غذا عالیست، اما باید مراقب باشید، چون غذا به راحتی در آن‌ها می‌سوزد. سایر قابلمه ها به خاطر مواد استفاده شده و اثرات مخربش در طول زمان توصیه نمیشود