5.42M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
موادلازم: بیسکوییت پتی بور ۱.۵ پاکت کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شیر نصف استکان شکلات نرم ( شکلات چیپسی) ۳ قاشق غذاخوری مواد لازم برای پوشش روش: ۱ پاکت خامه ۲۰۰ گرم ۸۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم شکلات قهوه ای فندق تکه های بیسکوییت طرز تهیه: بیسکوییت ها را پودر میکنیم تا به حالت آرد در بیاید. شکلات نرم، شیر و کاکائو را اضافه میکنیم و ورز میدیم. اگر شیر کم بود میتونید اضافه کنید. از خمیر تکه تکه بر میداریم و ورز میدیم. بعد به آب میزنیم و داخل پودر فندق و یا تکه های بیسکوییت میغلتانیم. با انگشتمان داخل هر تکه گودال درست میکنیم. خامه را گرم کرده و به دو قسمت جدا میکنیم. شکلات سفید و قهوه ای را داخل کاسه های جداگانه میریزیم و خامه گرم شده را می افزاییم تا شکلات ها هم ذوب شوند. شکلات های آماده شده را داخل گودال های بیسکوییت میریزیم. ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم 🌟