کیک قاشقی بدون فر و همزن
آرد: دو پیمانه
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
ماست یک پیمانه
بکینگ پودر: دو ق چ
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
من با نصف دستور درست کردم
طرز تهیه کیک قاشقی:
برای تهیه کیک قاشقی ابتدا تخم مرغ و شکرو وانیل رو باچنگال را به خوبی هم بزنید سپس آردو بکینگ پودر و را با یکدیگر مخلوط نموده به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. سپس ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد گردد. در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی, درون ماهیتابه ای روغن به مقدار لازم بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود.اگر حرارت زیاد باشه قبل پختن سرخ میشه و داخلش خام میمونه سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید من برای تمیز در اومدن کیک هام قالب استیل رو چرب کردم داخل تابه گذاشتم تا داغ بشه بعد از مایه کیک بردارین و داخلش بریزین نباید خیلی بریزین که کیک ضخیم بشه چون ممکنه داخلش خمیر بشه حرارت باید ملایم باشه تا کیکها کامل مغز پخت بشه
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝