نکاتی در مورد نگه داری میوه وآب میوه🍈🍑🥭🧃🧋🍸🍹
1.رسیده شدن هلو نارس🍑
اگر میخواهید هلو کال رسیده شود هلو هارا در جعبه ای قرار دهید وروی آن را با روزنامه بپوشانید.به این ترتیب گازهای متصاعد خارج شده باعث رسیده شدن سریع هلو میشود.
2.رسیده شدن خرما لوی نارس
اگرخرما لوی شما نارس است همه را کنار هم یه بچینید ودر جای تاریکی بگذارید تا برسد.
3.تشخیص طالبی وخربزه رسیده
دستتان را روی پوست آن ها بکشید اگر زبر بود رسیده است .
4.پوست کندن گردوی تازه.
اگرمیخواهید پوست گردوسبز آن را جدا کنید ودستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست بگیرید.
،5.آبمیوه منجمد.
اگر میخواهید آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد .آن ها را ذخیره کنیدبه این صورت که آبمیوه مورد نظر مانند لیموترش،شربت نعنا،یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد سپس آنها را از قالب جدا کنید ودرون کیسه پلاستیکی ریخته وداخل فریزر بگذارید تا زمان مورد نیاز یکی از قالب ها را درون لیوان شربت بیندازیدوآب روی آن بریزید .
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛