سلام عزیزان
من همیشه رب کارخونه ای استفاده میکردم چون درست کردن رب خونگی سخته و دنگ و فنگ داره اما پارسال که مادرم خونمون بود رب درست کرد و واقعا دیدم چقدر طعمش فرق داره و تصمیم گرفتم رب خونگی درست کنم با روش مامانم که آسون تر از دستور رب های قدیم هست ...اول گوجه ها رو بشورید و خرد کنید به صورت درشت و یکم نمک بپاشید بذارید با شعله کم بپزه تا آب بندازه وقتی آب انداخت هم بزنید و حرارت رو یکم بیشتر کنید و بذارید یه نیم ساعت بپزه تا نرم بشه البته بستگی به گوجه هم داره ممکنه زودتر بپزه و نرم بشه ؛ بعد بذارید خنک بشه و بعد از آبکشی که خیلی دونه درشت نباشه صافش کنید و بذارید روی شعله متوسط تا بپزه تو این مرحله میتونین از گوشت کوب برقی استفاده کنید و تو قابلمه با دستگاه مایع رب رو خوب میکس کنید تا مثل رب کارخونه ای بشه... آخرش که آب رب کم شد باز نمک اضافه کنید و روغن که بستگی به میزان گوجه تون داره بعد بذارین بپزه و دیگه به مرحله رب شدن برسه .خنک که شد بریزین توی شیشه و روغن جامد آب کنید بریزید روش و خوب کیپ کنید که هوا نکشه.نوش جان
امیدوارم کم و کاستی بود به بزرگی خودتون ببخشید .
@tarfandony