🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
‌ 🍅 خشک کردن در آفتاب⁣ گوجه فرنگی کاملا رسیده و قرمز را انتخاب کنید قسمت گل سبز رنگ گوجه را جدا کنی
‌ 🍅 نکات⁣: بعد از خشک شدن🍅 داخل نایلون یا ظرف دربسته قرار دهید تا طعم و تازگیش حفظ شود.⁣ می توانید🍅را آسیاب کنید و به شکل پودر دربیاورید.⁣ 🍅خشک شده را بهتر است در کابینت نگهداری کنید و حتما نمک بزنید تا خراب نشود.⁣ 🍅خشک شده را داخل روغن زیتون نیز می توانید بگذارید.⁣ هر ۲ کیلوگرم گوجه به شما ۲۰۰ گرم گوجه خشک شده می دهد.⁣ شما می توانید از هواپز،سورلادم نیز برای خشک کردن استفاده کنید.⁣ ❌️❌️من چون در حجم کم درست کردم نمک نزدم اما اگه حجم زیاد درست میکنید حتما کمی نمک بزنید❌️❌️ ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤