🍅 نکات:
بعد از خشک شدن🍅 داخل نایلون یا ظرف دربسته قرار دهید تا طعم و تازگیش حفظ شود.
می توانید🍅را آسیاب کنید و به شکل پودر دربیاورید.
🍅خشک شده را بهتر است در کابینت نگهداری کنید و حتما نمک بزنید تا خراب نشود.
🍅خشک شده را داخل روغن زیتون نیز می توانید بگذارید.
هر ۲ کیلوگرم گوجه به شما ۲۰۰ گرم گوجه خشک شده می دهد.
شما می توانید از هواپز،سورلادم نیز برای خشک کردن استفاده کنید.
❌️❌️من چون در حجم کم درست کردم نمک نزدم اما اگه حجم زیاد درست میکنید حتما کمی نمک بزنید❌️❌️
╭┈──────
🌿
@tarfandony 🍒
╰───────➤