#آش_آلو
لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه.
بعد از پخته شدن حبوبات انواع آلو رو که از قبل تمیز شستیم اضافه میکنیم ( هر نوع آلویی که دوست دارید) .
پیاز داغ فراوان همراه با نمک و زردچوبه هم اضافه کنید.
نیم ساعتِ آخرِ پخت هم رشته ی آشی رو اضافه کنید.
و در آخر نعنا داغ فرااااااااوان بزنید و نوش جان کنید.
من از آبغوره هم استفاده کردم
در ضمن مادرِ همسرم در همین آش از تخم مرغ و چغندر هم استفاده میکنه که اونم خوشمزه میشه
🍔
╭┈──────
🌿
@tarfandony 🍒
╰───────➤