دم‌ کردن به سبک سر آشپز 👩‍🍳 زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر کنید یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی بریزید و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش بریزید و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ بندازید تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه بعد زعفرون دم کرده غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه 👌🌼 <--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------> 🍀 ┏━━━🌵🍄🌵━━━┓ @tarfandony ┗━━━🌵🍄🌵━━━┛