❌
#کباب_ترکی❌
گوشت چرخ کرده 300گرم، پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد بزرگ،آرد سوخاری 3 ق غ، فلفل، نمک ،پودر سیر، پودر آویشن و پاپریکا از هر کدام مقداری
✅ مواد گوشت رو 15_20 دقیقه خوب ورز بدین
#سس👈ماست پرچرب نصف لیوان، سس کچاب 5_6 ق غ، سس گودا 4_5 ق غ (دلخواه)، سس خردل 2_3 ق غ
❌من از خیار شور گوجه و پیاز خلالی خرد شده همراه جعفری خرد شده برای سرو استفاده کردم❌
❌گوشت رو مث من رول کنید همینطور به صورت لوله ای و سرو تهشو سفت ببندید
❌ورقه های گوشت موقع برش زدن نازک باشه وموقع برش زدن حتما یخ داشته باشه وگرنه نمیشه برش زد
❌موقع سرخ کردن کمی کره هم تو روغن بریزید و هر طرف ورقه های کباب رو یکی دو دقیقه سرخ کنید
❌زیادی سرخ نشه که خشک نشه
🦋
❌ کپیمطالببرایکانالهاوگروههاممنوع⭕️
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
🍀
#کانالدنیایترفندوآموزش
┏━━━🌵🍄🌵━━━┓
@tarfandony
┗━━━🌵🍄🌵━━━┛