18.28M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
گاتو سنت انوره مواد لازم خمیر شو👈آب۲۵۰گرم، روغن جامد یا مایع ۴۰گرم، تخم مرغ ۵-۶عدد، آرد ۱۲۵گرم، وانیل ۱ ق چ، شربت بار یا عسل ۱ ق چ ❌تخم مرغ ها دونه به دونه اضافه بشه و هر تخم مرغ حدود سی ثانیه زده بشه.❌ ❌روی کاغذ روغنی پایپ نکنید❌ اول دمای گاز ۲۱۰درجه باشه به مدت ۲۰دقیقه بعد از پف، درجه رو به ۱۸۰ برسونید بذارید ۳۰دقیقه بپزه یا فونسه👈آرد ۲۵۰گرم، کره ۱۱۵گرم، پودر شکر ۳۰ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد، وانیل ۱/۴ق چ، شیر سرد یا آب سرد ۸۰ گرم 🔴کره ی سرد رو به قطعات کوچیک تقسیم و با آرد مخلوط کنید. یا با چنگال یا با نوک انگشت، پودر شکر و زرده ی تخم مرغ و وانیل و اضافه و شیر سرد و کم کم اضافه کنید. تا خمیر یکدستی به دست بیاد.داخل نایلون بذارید و داخل یخچال حدود یک ساعت استراحت بدید.در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰درجه پخت بشه تا دورش طلایی بشه 👈شکر ۱۰۰گرم، آرد ۲۰گرم، پودر شکر ۳۵ گرم، شیر ۵۰۰میلی لیتر، تخم مرغ ۲تا، وانیل ۱/۴ق چ، خامه قنادی ۱۵۰گرم، کارامل، شکر ۱۰۰گرم باقیمانده ی کارامل رو با چنگال به صورت تور کاراملی دربیارید و روی دسرتون قرار بدید. <--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------> 🍀 ┏━━━🌵🍄🌵━━━┓ @tarfandony ┗━━━🌵🍄🌵━━━┛