12.33M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
سه مدل سیب زمینی ها رو بعد از اینکه پوست کندیم نازک برش می زنیم با رنده یا همون پوست کن بعد در آب جوش و‌نمک می ریزیم و بعد از سه دقیقه در آب و یخ قرار می دیم و حتما لایه هاش رو از هم جدا کنید و بعد روی پارچه قرار بدید تا کامل خشک بشه اگه خشک نشه توی روغن بهم می چسبه و بعد در روغن دونه انداخته و سرخ کنید تا طلایی بشه اگه می خواهید چیپس کچاپ داشته باشید بابد در مرحله آخر سرخ کردن به سیب زمینی ها سس بزنید چون روغن رنگش عوض میشه بعد تا چیپس ها داغ هست به یکی پودر پیاز و‌ پودر جعفری خشک بزنید و به یکی کمی سرکه اسپری کنید چند تا پاف بیشتر نزدید چون چیپس نرم میشه تا چیپس سرکه نمکی داشته باشید 🌻 ┏━━━🍃🌸🍃━━━┓ @tarfandony ┗━━━🍃🌸🍃━━━┛