با این ترفند کیکت رااااحت از قالب یا قابلمه جدا میشه
حتما ذخیره اش کن چون راه حلی تضمینی تر از روغن جدا کننده نیس از بیرون بخوای بخری گرون تر در میاد بهتره خودت درستش کنی مطمئن و مقرون به صرفه اس
روغن جدا کننده
مواد لازم :
آرد
روغن مایع
کره ( یا روغن جامد )
مقدار سه تاش باید مساوی باشه من از هر کدوم یک سوم زدم
نکات :
اگه داخلش کره ریختید باید داخل یخچال فریزر نگه دارید اما اگه کره نداره و روغن جامد استفاده کردید داخل یخچال میتونید
بذارید
تا یک سال قابل نگهداری و استفادس بهتره ظرف شیشه ای
باشه
حتما ظرف خشک باشه
امیدوارم به کارتون بیاد
#ترفند
🌻
#کانالدنیایترفندوآموزش
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
@tarfandony
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛