از قدیم همه مون شنیدیم که غذا درست کردن تو ظرفهای سفالی خیلی بهتر از تفلون و لعاب و …..هستش
ولی چون آب بندیشو بلد نیستیم تا روی حرارت میگذاریم سریع ترک میخوره
حالا توی این ویدیو آب بندیشو بهتون نشون دادم،،حتما سیووش کنید. تا دنبالش نگردید
.
گمج خوشگلم
۱-اول با مقداری زردچوبه و روغن پشت کار رو روغن مالی کنید و بیست و چهار ساعت بهش استراحت بدید و بعد بشورید
۲-حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و خالی روی حرارت نگذارید
حرارت اول کم باشه و بعد کم کم زیادش کنید
۳-هیچ وقت آب سرد داخلش نریزید
۴-سعی کنید از قاشق چوبی استفاده کنید
۵-هر دفعه قبل از گذاشتن روی حرارت یه ظرف آب کنید و گمج رو داخلش بگذارید تا ظرفمون کمی نمدار بشه بعد روی شعله پخش کن بگذارید
۶-برای اولین بار که خواستید استفاده کنید ،دو قاشق نمک به همراه دوسه لیوان آب داخلش بریزید تا آب بخار بشه
بعد بگذارید سرد بشه
….الان گمج شما آمادست برای استفاده
💞 بانوی با سلیقه
➰➿ ➿➰
🌻
#کانالدنیایترفندوآموزش
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
@tarfandony
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛