راز خوشمزگی و خوشعطر شدن #قورمه_سبزی سبزی تو حسابی خرد و سرخ کن. سرخ سرخ سرخ. شنبلیله خشک شده هم داغ کن بریز توش. لوبیا از این ریزها خیلی خوشمزه ترش می کنی.  گوشت رو هم که خوب باید تفت بدی. من یه کوچولو سیر هم همون اول تو گوشتش تفت میدم عطرش خیلی خوبه. چاشنی خورش الیت هم خوبه (چاشنی زعفران داره) بذار حسابی جا بیافته و کم آب بشه. من ترشی توش آب نارنج میریزم و میگذارم یه ساعتی با آب نارنج بجوشه (بعد از پختن لوبیا) به همین راحتی به همین خوشمزگی @tarfandony