زیتون ها را در آب ونمک بریزید شوری آن بایدبه اندازه ای باشه که برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند و سعی كنید این جای خنک یخچال نباشه. 😋
زیتون به این روش به دلیل وقت گیر بودن، بیشترمصرف کنندها ، زیتون آماده را ترجیح میدن متاسفانه.
.
حالامن طریقه گرفتن تلخی زیتون باسودروهم یک کوچولوتوضیح میدم ولی سعی کنیداین روش رواستفاده نکنید😌
🔺روش شيرين كردن زيتون تلخ به وسیله سود سوزآور(Naoh):
جهت شیرین کردن زیتونها برای هر لیتر آب ۱۵ گرم سود (NaOH) در نظر گرفته و سود را داخل حجم آب موردنظر در ظرفی ریخته و ضمن رعایت احتیاط برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملاً حل شود بعدازحدوداهشت ساعت آبشوخالی کنیدوچندبارآب کشی کنید.دراین روش درعرض چندساعت تلخی زیتون گرفته میشه فقط بایدتوجه داشته باشین که این محلول نبایدبادست وپوست بدن ماتماس داشته باشه حسابشوبکنیدزیتونهای آماده که ازاین طریق تلخی زدایی میشن چقدربرای قلب وریه وکل بدن مامضره😣
🏡
@tarfandony