عصاره گوشت یکی از مواد مغذی برای بدن هست و به خصوص برای بچه ها و کهنسالان.
برای درست کردنش کافیه گوشت یا ترجیحا ماهیچه رو داخل یک شیشه بندازین. کمی نمک و پیاز بهش اضافه کنین. دربشو کامل ببندین(بدون ریختن آب)
.
بعد داخل یک قابلمه بزارین شیشه رو و تا زیر درب شیشه قابلمه رو پر از آب کنین و دربشو ببندین🥰
بعد از جوش اومدن زیرشو کم کنین و اجازه بدین با شعله کم ۳.۴ ساعت بپزه تا عصاره گوشت خارج بشه. .
میتونین یک تکه هویج و کمی کرفس و یا جعفری هم به مواد داخل شیشه اضافه کنین تا طعم مطلوبی داشته باشه. .
.نکته اگر آب قابلمه کم شد آب جوش بهش اضافه کنین. نه آب سرد .چون باعث میشه بشکنه شیشه🥰
.
.
🏡
@tarfandony