سلام وقت بخیر الان فصل فلفله اونم از نوع تندش دوکیلو گرفتم اول سرشو کندم و بعد تا جایی ک تونستم دونه هاشو خالی کردم بعد خوب شستم و تو آبکش گذاشتم خوب آبش رفت.بعد با مولینکس ک همون خورد کنه خوب ریزش کردم با غذاسازم میشه فرقی نداره بعد تو شیشه ریختم و سرکه و نمک رو قاطی کردم بعد ریختم روی فلفل..موقع غذا درست کردن یکم ازش میریزم تو غذام دیگه از پودر فلفل تند استفاده نمیکنم چون معلوم نیس چجوری خشکش کرده باشن اینجوری خودم درست کردم و مطمئنم ک سالمه..امیدوارم ک بدردتون بخوره..تشکر از همه •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌