الان فصل مرکباته و من پوست نارنجی پرتقال رو از میوه جدا وخشک میکنم این‌پوست سرشار از ویتامین سی هست برای خوش عطر کردن و رفع بوی بد گوشت ومرغ در خورشتها وخوراک ها و همچنین برای طمع دار کردن کیکها وشیرینهاست نارنج هم اب میگیرم توی بطریهای کوچیک در فریزر نگهداری میکنم برا مواقعی که فصل نارنج نیست هروقت نیاز داشته باشم از فریزر درمیارم یخش افتاد استفاده میکنم کاملا هم سالمه و مزه اش ورنگش هم تغییر نمیکنه 💐 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa