🍸 شکر پانصد گرم + آب یه لیوان+ سرکه نصف پیمانه نعنا صدگرم( یه دسته کوچیک)+ گلاب دو قاشق شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت میزارم تا بجوشه. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه می ریزم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنم شکر زیاد روی حرارت نمونه، تلخ می‌شه سرو با خیار و تخم شربتی و یخ و آب خنک خیار باید ترد و تازه باشه و با رنده تیز از بالا به پایین رنده شود که آب نندازه و طعم شربت خوب شه ‎‌‌•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa