5.02M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ترد بودن خیارشور تو اسلاید چهارم مشخصه😍 من تو خیارشور ادعا دارم 😄 بچه که بودیم هفته ای چند تُن خیارشور میزاشتیم (بابام توزیع کننده بود) اگه نکات رو کاملا رعایت کنید خیارشوراتون حتی تا سالگرد هم ترد و سفت میمونه❤ آب نمک خیار شور تاثیر خیلی زیادی رو طعم و ترد بودن و همچنین ماندگاری بالا خیارشور داره. نسبت دقیق آب و نمک و سرکه باید به اینصورت باشه👇 آب ۱۷ پیمانه + نمک ۱ پیمانه + سرکه ۲ پیمانه میتونید آب رو ۱۸ پیمانه و سرکه رو ۱ پیمانه کنید اما مقدار سرکه از ۱ پیمانه کمتر نشه. سرکه به هیچ وجه حذف نشه چون باعث نرم شدن خیارشور میشه. سرکه سفید یا قرمز فرقی نمیکنه. •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa