#مربای_به_و_سيب
به یک کیلو، سیب متوسط یک کیلو، شکر دو کیلو، آبلیمو يك قاشق، دانه های به یک قاشق، گلاب سه قاشق، هل چند دونه، زعفرون دم كرده دو قاشق( دلبخواهى)، آب به مقدار لازم .
پوست به و سیب رو گرفته و برش می زنیم هر دو رو به یک شکل برش ميديم.به ها رو داخل قابلمه مى ريزيم و بهش آب اضافه ميكنيم تا جايى كه روى به ها رو بگيره.بعد رو قابلمه دمكنى ميزاريم تا يه مقدار بپزه اما له نشه.بعد شکر رو اضافه می کنیم. تو این مرحله سیب هایی که برش داديم رو به مواد اضافه می کنیم و بعد هل و گلاب رو اضافه ميكنيم حرارت رو کم ميكنيم تا مربای ما قوام بیاد..حالا دونه هاى به رو جداگونه ميزاريم با آب بجوشه و بعد از صافى ردش كنيد تا دونه ها گرفته بشه و بعد ميريزيم داخل مربا تا لعاب بده. در آخر هم يك قاشق آبليمو اضافه ميكنيم براى جلوگيرى از شكرك. وقتی غلظت مربا به حد نصاب رسید حرارت رو خاموش کنيد اما دم کنی رو از روی قابلمه برنداريد تا قابلمه خنک بشه.
@tarfandony