6.4M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کباب چنجه پنبه ای مواد لازم: 🪷پیاز به ازای یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم 🪷دان فلفل اسیاب ۱۵ گرم 🪷نمک ۲۰ گرم 🪷روغن زیتون ۵۰ گرم 🪷گشنیز ۵ گرم نکته: گوشت باید رنگی شفاف و قرمز داشته باشه گوشت نباید بوی لاشه و خون بده گوشت باید از قسمت راسته یا فیله باشه گوشت باید ترکیبی از گوشت و چربی امیخته با خودش باشه بافت گوشت باید خطوط مشخص داشته باشه و با فرو کردن انگشت داخلش نباید خون ازش بیرون بیاد گوشت نباید اطرافش خون ابه باشه گوشت چرب باید مثل روغن و کرم روی دستتون رو چرب کنه کباب خوب گوشت خوب میخواد انجیرو مرینیتو اینا همش اضافیه نمک فلفل پیاز روغن زیتون تمام ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍