#طب_سنتی
♻️چای بِه
🔸بِه میوه بسیار مفیدی است و بسته به اینکه شیرین باشد یا ملس و یا ترش باشد مزاجش کمی متفاوت است. اگر بِه شیرین باشد مزاجش به سمت گرمی و تری میرود ولی اگر ترش و ملس باشد به سمت سردی و خشکی میرود. بِه قابض است یعنی جمع کننده و فشرده کننده است.
✅خشک شدهی بِه ماندگاری بیشتری نسبت به میوه ی تازه آن دارد و دم کردهی آن تا حد زیادی خواص آن را منتقل میکند. برای افرادی که معده ی ضعیفی دارند و قادر به هضم بِه نیستند مصرف دم کرده آن بیشتر توصیه میشود.
🔹چای بِه مفرح و مقوی قلب است و اکثر مزاج ها از آن نفع میبرند. اگر چای بِه از بِه شیرین تهیه شده باشد برای سردمزاجان مناسبتر است. گرم مزاجان نیز میتوانند به چای بِه خود کمی لیمو اضافه کنند.
#تمدن_سازی_نوین_اسلامی
@tasna_ir
تسنا را به دیگران هم معرفی کنید