✅ به لیمو بوته‌ای چندساله است که عطر لیمو را داراست و با لمس برگ آن این بو تشدید می‌شود. بوته‌ی به لیمو، می‌تواند ارتفاعی ۲ تا ۳ متری داشته باشد و گل‌های ریز بنفش و سفید دارد. ابتدا از به لیمو فقط برای مصارف غذایی مختلف استفاده می‌شد. مثلا آن را برای رفع بوی ماهی و مرغ در طبخ غذا به‌کار می‌بردند یا در نوشیدنی‌ها، مربا، انواع سس و سالاد استفاده می‌کردند. اما مصرف به لیمو به‌عنوان گیاهی با خواص دارویی قدمت چندانی ندارد و به‌تازگی مورد توجه واقع شده است. روغن به لیمو حاوی مواد سازنده‌ی آنتی اکسیدان مانند: گرانول، نرول، ورباسکوزید، و سیترال است. برگ خشک‌شده‌ی به‌ لیمو قابلیت دم‌کردن نیز دارد و به‌عنوان یکی از دمنوش های گیاهی با خواص مفید درمانی برای بخش‌های مختلف بدن و فرایند سوخت‌وساز استفاده می‌شود. 🆔 @tasnim_teb