❇️ ◀️ آهن يکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است. شايع ترين علامت کمبـود آهن، رنگ پريــدگی، خستگی زودرس، افزايش ضربان قلب، کاهش مقاومت بدن در برابر عفونت ها و کاهش تمرکز ذهنی می باشد. حکمای ايرانی از هــزاران سال قبل با يک روش بسيار دقيق و ساده، يک منبع سالمک و دائمی از آهن را در غذای ايرانيان تعبيه کرده اند و آن استفـاده از کفگيــر آهنــی است که ناميده می شود. حســـوم را حين پخت غذا، درون ظرف بگذاريــد تا يون آهن در اثر حرارت، وارد غذا شود و اين یون آهن مفید، با خوردن غذا، جذب بدن گردد. 🆔 @Tasnim_teb