خانه سلامت تسنیم 🇮🇷
❇️ #معرفی_محصول ✅ #چای_مبارک چای مبارک (۲۰۰ گرمی) ♻️ ترکیبات: سیب، به، گل سرخ، بهارنارنج و... 🔰 خ
⚠️ توجه: ۱- روش دم کردن همانند روش دم کردن چای سیاه است و هر چقدر زمان بیشتری بگذرد رنگ بهتری به خود می گیرد. ۲- دم کردن چای در قوری چینی یا شیشه ای، عطر و طعم بهتری به آن می دهد. ۳- تفاوت چای های اصیل ایرانی با انواع چای های مضر و سمّی موجود در بازار اعم از چای سیاه، سبز، سفید و ... در این است که چای های اصیل ایرانی پس از دم کشیدن، چندین بار قابل استفاده می باشند و حتی می توان همان چای باقیمانده را دوباره دم کرده و استفاده نمود. مزاج: گرم و تر مایل به گرم و خشک. 📚 منابع: مخزن الادویه، الحاوی چای سیاه سودا زا است و سودا عامل سرطان است. 🆔 @Tasnim_teb