⚠️ توجه:
۱- روش دم کردن
#چای_مبارک همانند روش دم کردن چای سیاه است و هر چقدر زمان بیشتری بگذرد رنگ بهتری به خود می گیرد.
۲- دم کردن چای در قوری چینی یا شیشه ای، عطر و طعم بهتری به آن می دهد.
۳- تفاوت چای های اصیل ایرانی با انواع چای های مضر و سمّی موجود در بازار اعم از چای سیاه، سبز، سفید و ... در این است که چای های اصیل ایرانی پس از دم کشیدن، چندین بار قابل استفاده می باشند و حتی می توان همان چای باقیمانده را دوباره دم کرده و استفاده نمود.
مزاج: گرم و تر مایل به گرم و خشک.
📚 منابع: مخزن الادویه، الحاوی
چای سیاه سودا زا است و سودا عامل سرطان است.
🆔
@Tasnim_teb