🔴
احتمال سکته و خونریزی مغزی در گیاهخواران بیشتر است
تعداد افرادی که به گیاهخواری و وگنیسم روی آوردن در سالهای اخیر افزایش پیداکرده. یک بخشی از این افزایش به علت مزایایی هست که افراد فکر میکنن رژیم گیاهخواری برای سلامتیشون داره و بخش دیگر هم به دلیل حمایت از محیط زیست و حیوانات هست.
🔻محققان براین باور بودن که رژیم غذایی گیاهخواری و غیرگیاهخواری هر کدوم معایب متفاوتی داره اما تا چند ماه پیش هیچ مدرک محکمی برای اثبات این موضوع نداشتن، تا اینکه محققان دانشگاه آکسفورد نتایج مطالعهای رو به چاپ رسوندن که در آن حدود ۴۸ هزار نفر از افرادی که هیچ سابقه ایسکمی یا سکته قلبی، سکته مغزی، آنژین صدری نداشتن رو به ۴ گروه گوشتخوارها، ماهیخوارها، گیاهخوارانی که لبنیات و تخم مرغ میخورن و گیاهخوارانی که هیچ فرآورده حیوانی رو نمیخورن، تقسیم کردن و ۱۸ سال زیر نظر گرفتن و در پایان تحقیق متوجه شدن که احتمال سکته قلبی در اثر تنگ شدن عروق با پلاک و چربیها و نرسیدن خون مملو از اکسیژن به قلب در ماهیخورها یا گیاخواران و وگن ها کمتر از گوشتخواران بود که این مسئله میتونه به دلیل فشار خون کلسترول و وزن بالای این افراد باشد
🔻اما نکته عجیب ماجرا این بود که طبق این تحقیق احتمال سکته و خونریزی مغزی در گیاهخواران به مراتب بیشتر از گوشت خواران بود چون افرادی که گوش مصرف نمی کنن سطح پایینتری از ویتامین B12، ویتامین D، آمینواسید و اسیدهای چرب ضروری برای بدن رو دارن و سکته مغزی بالاتر در این افراد احتمالاً به این علت باشد. این تحقیق در مجله معتبر British Medical Journal چاپ شده است
🔻 پس این چیزی که گیاهخواران میگن که ماها سالمتر هستیم، از لحاظ علمی مروده. البته این یکی از مشکلاتی هست که برای گیاهخواران بوجود میاد. مشکلات و بیماری های دیگری هم وجود داره که مفصله
🔻یه نکته رو توجه کنید، غذاهای گوشتی خارجیا رو اگه دیده باشید، واقعا میزان گوشت بالایی داره، استیکها، بیفها و.. و اونم از بدترین نوع گوشت، یعنی گوشت گاو و گوساله. این نوع از گوشتخواری در معرض سکته قلبی هستن. ماها که خورشهای حاوی گوشت داریم، این گوشتخواری افراطی نیست، گوشت به میزان متعارفه
منبع، مقالهای که در عکس مطلب قبلی اورده شده
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0