#آشپزی_اسلامی
🔺کنسرو طبیعی(قرمه عشایری)
👈گوشت را سرخ کرده داخل روغن دنبه یا شحم آب شده بریزید و در ظرفی قرار دهید تا سرد شود و در موقع نیاز قسمتی از آنرا استفاده کنید این روش فرآوری و نگهداری برای
مسافرت و غذای فست فودی و ذخیره غذایی مفید است.
بهتر است قرمه را در داخل شکمبه پاک شده یا رودههای گوسفند به شکل سوسیس و کالباس نگهداری کنید
قرمه: کنسرو سنتی عشایر
http://unes.blogfa.com/post/82
🌐طب الائمه الصادقین«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/2700214775Cc35748b316