نظر حکمای طب اسلامی و سنتی
این است که سکنجبین موافق کبد است و زمانی که خنک نوشیده شود میتواند در ساکن نگه داشتن خلط صفرا موثر باشد. در ادامه باید بدانید که این شربت باز کننده عروق بدن میباشند و در طب سنتی به آن مُفَتح سدد میگویند.
حکیم عقیلی خراسانی بیان میکنند که یکی از اصلیترین خواص سکنجبین برای بدن، جلوگیری از گرفتگی رگها میباشد.
علاوه بر این دکتر خیر اندیش بیان کردهاند که بهترین زمان برای نوشیدن این شربت ۲ ساعت بعد از غذا میباشد.
همچنین گفته شده است که اگر قصد استفاده از این شربت برای درمان بیماریها را دارید بهتر است ۲ ساعت بعد از هر وعده غذایی از آن استفاده کنید.