✨✨نکات مهم در استفاده از گروه نان و غلات✨✨ 🔸 برای حفظ املاح و ویتامین‌ها تا حد امکان برنج به صورت کته مصرف شود. 🔸 بیشتر از نان‌های سبوس‌دار (جو و سنگک) استفاده گردد. 🔸 از نان‌هایی استفاده شود که در تهیه آن‌ها جوش شیرین به کار نرفته است. نانی که با جوش‌شیرین تهیه می‌شود حاوی ماده‌ای به نام اسید فیتیک است که مانع از جذب آهن و سایر املاح دو ظرفیتی مثل روی و کلسیم می‌شود. 🔸با مصرف نانی که با جوش‌شیرین پخته شده است، کمبود آهن و کم‌خونی ناشی از آن، کمبود روی و کمبود کلسیم ایجاد می‌گردد. اگر برای پخت نان از خمیر مایه یا خمیر ترش استفاده شود و خمیر نان کاملاً ور بیاید اسیدفیتیک آن مهار شده و مشکل کمبود ریزمغذی‌ها بروز نمی‌کند. ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿