❇️کاکائو گرد دانه‌ی بادامی شکل درختی است که زادگاه اصلی آن مکزیک و آمریکای مرکزی می باشد. 🔸 از گرد کاکائو در تهیه انواع شکلات استفاده می شود که شکلات تلخ به سبب داشتن بیشترین میزان ترکیبات فنلی بهتر است. 🔹 علیرغم فواید شکلات تلخ برای سلامتی، مصرف زیاد آن موجب بی اشتهایی ، اختلال هضم، عصبانیت و تپش قلب می شود. 🔸 همچنین افراد مبتلا به سردرد های میگرنی به علت وجود ماده ی فنیل اتیل آمبن از مصرف شکلات و کاکائو اجتناب نمایند. ⚠️کودکان اغلب به شکلات یا شیرکاکائو علاقه وافر دارند و این در حالی است که حساسیت کودکان در مصرف این ماده بیشتر از بزرگسالان است و کافئین موجود در کاکائو باعث دفع کلسیم از بدن کودکان و ایجاد اختلالات عصبی می شود. بنابراین در مصرف شکلات و شیر کاکائو باید رعایت اعتدال شود. ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿