🔺چرا مصرف ماهی «تیلاپیا» خطرناک است؟
🔹این ماهی از ارزش غذایی کمتری نسبت به ماهیان دیگر و حتی غذاهای ناسالمی مثل دونات، همبرگر گوشت و سوسیس کالباس برخوردار است.
🔸گوشت تیلاپیا میزان نسبی اسید چرب امگا 6 بیشتری نسبت امگا 3 دارد (11 برابر) که موجب تشدید بیماریهای قلبی، آسم و آلرژی خواهد شد.
🔹در مورد رنگ گوشت و بستهبندی ماهی تیلاپیا هم باید گفت که رنگ گوشت تیلاپیا این قدر سفید نیست بلکه به آن co2 و کلر میزنند.
🔸همچنین به این ماهی در زمان واردات "گلیز" (آب روی ماهی) میزنند که این مسئله نیز مغایر با نظر دامپزشکی انجام میگیرد و باید برخورد جدی صورت پذیرد چرا که این گلیز تا حدود 30 درصد (یعنی حدود 30 درصد ماهی تیلاپیای خریداریشده توسط مردم را آب تشکیل میدهد!) است./تسنیم
☜ طِبُّالنَّبی (صلیاللهعلیهوآلهوسلم)
🌿
@teb_nnabi 🌿