◣خوردن به صورت خام و پخته موجب ، ، کنترل و سلامت میشود. . ◣اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود یکی از مهم ترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادمجان انجام می‌دهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست می‌آورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست می‌دهد. . ◣همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب می‌کند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است. بهترین راه مصرف بادنجان خوردن آن به صورت خام، پخته، پوره یا کبابی است. ☜ طِب‌ُّالنَّبی (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) 🌿 @teb_nnabi 🌿