🌾 غلات کامل و اهمیت آنها 👇🏻 دانه‌هایی هستند که سبوس و جوانه آنها جدا نشده است. مانند: آرد سبوس دار، نان سنگک، بلغورگندم، بلغور جو دو سر، برنج قهوه‌ای 👇🏻 پوسته خارجی و هضم نشدنی گندم، جو دوسر، برنج و سایر دانه‌های غلات است که از غنی‌ترین منابع فیبر نامحلول محسوب می‌شود. ↩️ سبوس منبع بسیار خوبی از فیبر و ویتامین‌هایی نظیر: نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، فولات و املاحی نظیر: پتاسیم، فسفر، روی، آهن، منیزیم و سلنیوم است. 👌🏻 سبوس، غنی ترین منبع غذایی فیبر محسوب می‌شود. ⚠️ مشکلات ناشی از کمبود سبوس در نان: در فرآیند سبوس‌گیری، قسمت عمده ریزمغذی‌ها مانند ویتامین‌های گروه ب، روی، منیزیم، آهن، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم و ... به همراه سبوس از آرد گرفته می‌شود که در روند ایجاد بیماری‌های مزمن از جمله: چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، پرفشاری خون، سرطان های دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ و … تأثیرگذار @teb_sayed_ya_seen