🔴 چند سوال ساده کرونایی؟
‼️ همه شنیدیم که آقای رئیس جمهور اعلام کرد تاکنون ۲۵ میلیون ایرانی به کرونا مبتلا شده اند!
حالا چند سوال اساسی:
❌۱. تاکنون چند بیمار مبتلا به کرونا فوت کرده اند که بیماری های زمینه ای مانند سرطان، پیوند اعضا، بیماری های ریوی و غیره نداشته اند؟
❌۲. با توجه به تعداد ۲۵ میلیون مبتلا و آمار فوتی ها، چند هزارم درصد از مبتلایان به این بیماری فوت کرده اند؟ به عبارت دیگر میزان کشندگی این ویروس چند درصد یا چند هزارم درصد است؟
❌۳. با توجه به این که در ۲۰ سال گذشته در ایران انواع سرطانها ۴۷۰ درصد رشد داشته، ۵ میلیون ایرانی دیابت دارند و تنها بخاطر دیابت سالانه ده ها هزار پا در ایران قطع می شود، ۱۰ درصد ایرانیان معلولیت دارند و فراگیری سایر بیماری ها، چرا مشابه این حساسیت های کرونایی نسبت به هیچ بیماری مانند انواع سرطانها از سوی دولت و وزارت بهداشت دیده نشده است؟
❌۴. با توجه به درخواست یک میلیارد دلاری وزارت بهداشت از صندوق ذخیره ارزی و موافقت مقام معظم رهبری، این پول کجا هزینه شده و می شود و با وجود چنین مبلغ اختصاص یافته ای، چرا باید برای انجام یک تست کرونایی چند صد هزار تومان پول از مردم گرفته شود؟!
❌۵. همچنان که وزارت بهداشت با آنالیز دلایل انتشار بیماری و سهم عواملی مثل مراکز مذهبی، فروشگاه ها، حمل و نقل عمومی و غیره می پردازد به مردم بگوید چند درصد از پزشکان به عنوان مدافعان سلامت در بیمارستان ها درگیر مقابله با بیماری کرونا هستند؟ یک درصد؟، دو درصد؟ پنج درصد و یا بیشتر؟
❌۶. با توجه به اینکه قبل از انتشار این بیماری یکی از مسایل اقتصادی که مورد توجه افکار عمومی بود، فرار مالیاتی پزشکان بود، داستان مقابله با فرار مالیاتی پزشکان به کجا رسید؟ و بالاخره چند درصد از آنها حاضر به نصب کارتخوان در مطب های خود شدند؟
❌۷. متوسط دریافت کارانه پزشکانی که در بیمارستان ها فعالیت می کنند در چند ماه اخیر چه میزان بوده و این کارانه ها از کجا تامین می شود؟
❌۸. در کشورهای سرمایه سالار که ادعای عدالت هم ندارند، حداکثر دریافتی پرسنل یک مجموعه ۷ برابر کمترین دریافتی ها است، حال وزارت بهداشت اعلام کند دریافتی پزشکان، چند برابر پرستارانی است که اتفاقا بیشترین آسیب را از کرونا دیده اند؟ ۷ برابر یا ۷۰ برابر؟
❌۹. اگر اتاق فکر سیاسی امنیتی دولت و شخص رئیس جمهور که عدم صداقت او بارها برای مردم ثابت شده، بخواهد از ارائه آمارهای کرونایی برای اغراض سیاسی مثل سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی خود در کنترل بازار ارز و مسکن و غیره استفاده کنند، چه کسی می تواند نسبت به صداقت در اعلام آمار مبتلایان و بهبود یافتگان کرونایی که دایم از سوی رئیس جمهور و وزارت بهداشت اعلام می شود به مردم اطمینان دهد؟
‼️ در پایان ذکر این نکته لازم است که تعارض منافعی که در وزارت بهداشت ایران وجود دارد در هیچ کشور در جهان نمونه ندارد! ایران تنها کشوری است که دانشگاه های پزشکی زیر مجموعه وزارت بهداشت است نه وزارت آموزش عالی! ایران تنها کشوری است که همه اختیارات حاکمیتی در حوزه بهداشت به یک صنف خصوصی واگذار شده و آنها از تعرفه گذاری تا نظارت و قضاوت را به عهده دارند!
در غالب کشورهای صنعتی اجازه نمی دهند وزیر بهداشت از صنف پزشکان انتخاب شود چرا که این انتخاب را باعث بوجود آمدن تعارض منافع گسترده به نفع پزشکان و ضرر مردم می دانند، ولی در ایران اسلامی! نه تنها وزیران بهداشت همیشه از پزشکان انتخاب می شوند بلکه تقریبا همه آنها از وارد کنندهگان دارو و تجهیزات پزشکی و سهامداران بیمارستان های خصوصی می باشند! و آخر اینکه کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی! همیشه مدافع حقوق پزشکان بوده و اجازه هیچ نوع نظارت حاکمیتی بر عملکرد پزشکان را نداده است!
🔔تذکر مهم! انتقادات فوق نوعا انتقاد به ساختار است و به معنای نادیده گرفتن خدمات آندسته از پزشکان و متخصصانی که صادقانه به قسم پزشکی خود پایبند بوده و به مردم خدمت کرده اند نیست.
@teb_sayed_ya_seen
#بیوتروریسم
#حمله_بیولوژیک
#وزارت_کشتار_جمعی