🧀 @teb_sayed_ya_seen مواد لازم: ◽️نخود خیسانده و آبکش شده حدودا ۱۰۰ گرم ◽️لوبیا سفید خیسانده و آبکش شده حدودا ۵۰ گرم ◽️آب ۲ پیمانه ◽️روغن گیاهی ۱ ق‌چ ◽️نمک ۲.۵ ق‌چ ◽️ساقهٔ سیر تازه یک برش۲ سانتی‌متری ◽️آبلیمو ۳ ق غ ◽️پودر فلفل سفید ۱/۴ ق‌چ ◽️پودر جوز هندی ۱/۴ ق‌چ ‌همهٔ مواد را در میکسر ریخته و آنقدر مخلوط کنید تا بافتی نرم و یک‌دست داشته باشید. سپس آن را در قابلمهٔ کوچک نچسبی ریخته و بر روی شعلهٔ متوسط قرار دهید و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید( حدود ۱۵ دقیقه) تا مادهٔ به‌دست‌ آمده، از لحاظ سفتی شبیه پورهٔ سیب‌زمینی شود. ظرفی فلزی را چرب کرده و وقتی مواد کمی خنک شد، آن را داخلش ریخته و رویش را صاف کرده و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵‌ ساعت آماده است و به‌راحتی از ظرف جدا خواهد شد. ⚪️این پنیر بعد از یکی دو روز در یخچال ماندن بیشتر جا می‌افتد. ⚪️میزان نمک پنیر برای من کافی بود، شما می‌توایند بیشترش کرده و یا در آب و نمک در یخچال نگهداری‌اش کنید. ⚪️در صورت تمایل می‌توانید زیره، شوید و … به آن بیفزایید دستور خانم شاهپسند 👆👆👆👆👆👆👆