🧀
#پنیر_نخودیا
@teb_sayed_ya_seen
مواد لازم:
◽️نخود خیسانده و آبکش شده حدودا ۱۰۰ گرم
◽️لوبیا سفید خیسانده و آبکش شده حدودا ۵۰ گرم
◽️آب ۲ پیمانه
◽️روغن گیاهی ۱ قچ
◽️نمک ۲.۵ قچ
◽️ساقهٔ سیر تازه یک برش۲ سانتیمتری
◽️آبلیمو ۳ ق غ
◽️پودر فلفل سفید ۱/۴ قچ
◽️پودر جوز هندی ۱/۴ قچ
همهٔ مواد را در میکسر ریخته و آنقدر مخلوط کنید تا بافتی نرم و یکدست داشته باشید. سپس آن را در قابلمهٔ کوچک نچسبی ریخته و بر روی شعلهٔ متوسط قرار دهید و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید( حدود ۱۵ دقیقه) تا مادهٔ بهدست آمده، از لحاظ سفتی شبیه پورهٔ سیبزمینی شود. ظرفی فلزی را چرب کرده و وقتی مواد کمی خنک شد، آن را داخلش ریخته و رویش را صاف کرده و در یخچال بگذارید. بعد از حدود ۵ ساعت آماده است و بهراحتی از ظرف جدا خواهد شد.
⚪️این پنیر بعد از یکی دو روز در یخچال ماندن بیشتر جا میافتد.
⚪️میزان نمک پنیر برای من کافی بود، شما میتوایند بیشترش کرده و یا در آب و نمک در یخچال نگهداریاش کنید.
⚪️در صورت تمایل میتوانید زیره، شوید و … به آن بیفزایید
دستور خانم شاهپسند 👆👆👆👆👆👆👆