چگونه
#فشارخون پدید می آید؟
✍ وقتی صفرای خون کم شد، خون غلیظ می شود. با غلیظ شدن خون،چون ترکیب بلغم خون بالاست، ترکیب دم خون بالاست، ترکیب سودای خون بالاست؛
✍ ولی صفرای خون که عوامل گذر خون به مویر گ های زیر اندام انتهایی است، پایین است؛ عضای انتهایی، مانند پاها و دست ها سرد می شود.
✍ این سردی را می توان تا ۴۰ سالگی که بدن حرارت دارد، تحمل کرد. وقتی کاهش تحرک و خوردن غذاهای بد هم اثر خود را بگذارد، صفرای خون هم کم باشد و خون لطیف نباشد، غلظت یا پر خونی پدید می آید که این موجب پر شدن رگ ها می شود و به تعبیر طب سنتی (امتلاء) ایجاد می شود و امتلاء یا پری در خون ایجاد شد، بیماری فشار خون پدید می آید.
✍ حال اگر این امتلاء بیشترین ماده اش از دم باشد، فشار خون گرم پدید می آید و اگر بیشترین ماده اش بلغم باشد، فشار خون سرد پدید می آید.
✍ معمول این است که دم و بلغم در خون خیلی زیاد است. وقتی دم و بلغم مساوی باشد، خیلی خوب است، ولی اگر دم خیلی زیاد شد، فشار خون گرم پدید می آید. معمولاً افراد دموی مستعد فشار خون گرم هستند و به این فشار خون، بیشتر مرد ها مبتلا می شوند
@teb_sayed_ya_seen
✍ و اگر ماده بلغم خون زیاد شد، فشار خون سرد پدید می آید که معمولاً زن ها مستعد چنین فشار خونی هستند.
✍ با این تعریف، افراد صفراوی، چه در طایفه مردان و چه صفراوی در طایفه زنان، فشار خون نمی گیرند؛ اگر هم بگیرند، به دلیل پر خوری یا بد خوری فشار خون خواهند گرفت؛
✍ ولی اگر رعایت غذایی متعارف داشته باشند، تا پایان عمر سالمند و دچار فشار خون نمی شوند،
✍ بنابراین رسوب خون هم ندارند و دارای انسداد کرونری و سکته قلبی هم نمی شوند.
✍ از این بحث چنین استفاده می کنیم که اگر بخواهیم فشار خون نگیریم، بایستی صفرای خونمان را بالا ببریم،
✍ توجه مهم: حالا چگونه می توانیم
#صفرای خونمان را بالا ببریم؟ با خوردن
#گرمی_ها و کاهش
#سردی_ها.